SS-SPEJDERNE

SS-SPEJDERNE

Alt det spændende vi laver i sdr. stenderup

Har du husket at sætte kryds i kalenderen den 01/12/2018?

29. oktober 2018 · Bæver, Event, Forside, Junior, Senior, Trop, Ulv · Skrevet af ss-spejderne

Hvis ikke du har så syntes jeg at du skal skynde dig at gøre det. ja, nu, med det samme. jeg skal nok vente her til du er klar igen.

Godt, så er det skrevet ind. Vi glæder os enormt til at se dig igen til dette års julestue, som traditionen tro byder på hjemmebagte æbleskiver, hjemmekogte klejner, flotte kranse og dekorationer, samt julepynt af forskellig art lavet af spejderne. alt sammen serveret i hyggelige omgivelser med et smil på læben.

Det er som sagt alt sammen den 01/12/2018, vi ses

Warning: Use of undefined constant      - assumed '    ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/c/3/ss-spejderne.dk/httpd.www/wp-content/themes/1.1.3_brownsea/brownsea/content-single.php on line 12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*