SS-SPEJDERNE

SS-SPEJDERNE

Alt det spændende vi laver i sdr. stenderup

Mit barn vil gerne være spejder, hvad kræver det af mig?

Det kræver faktisk ikke ret meget, kun at du er der for dit barn og viser interesse for hvad barnets fritid går med.

Og hvad betyder det så i praksis tænker du nok. det betyder ganske simpelt at du betaler kontingent og sørger for at barnet har en uniform at have på til spejdermøderne (skal ikke købes, de kan også lejes hos os) samt fornuftigt tøj efter vejret da vi, ikke altid men ofte, er ude i alt slags vejr. vi vil også engang imellem invitere til nogle aramgementer som vi selvfølgelig håber at du/i som forældre vil støtte op om. I løbet af året holder vi blandt andet en familielejr samt en masse andre arangementer hvor i som forældre er inviteret med.

Familielejren er den ene lejr om året hvor vi invitere jer forældre med til at se hvad det egentlig er det her spejder går ud på og det er altid en hyggelig tur og en speciel oplevelse for de forældre der er med.

Arbejdsdagen er både en dag hvor vi får løst diverse obgaver funt om og i hytten men ligesåmeget en dag hvor spejdere og især forældre kommer til at lære hinanden bedre at kende, arbejdsdagen ligger normalt på en lørdag hvor vi mødes først på formiddagen til en kop kaffe og dagens opgaver bliver fordelt, vi traktere selfælgelig med mad til frokost og kaffe hele dagen. når vi så engang går hjem hen på eftermiddagen er det med garangti tiltrængt med et par minutter på sofaen.

Generalforsamlingen er den dag på året der er sat af til at i som forældre skal have inmdflydelse på såvel spejderarbejdtet som arbejdet i gruppen, og bare rolig der et ikke et krav at du skal vælges ind til noget, hvis du har lyst til at deltage er det fantastisk men det hele skal bygge på en lyst til at være en del af foreningen.

Jeg ved godt det kanlyde af meget, så skulle du stå tilbage med et spørgsmål, eller mange, må du endelig skrive til os.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.